Tunnelering og Gennempresning hos Entreprenørfirmaet Østergaard A/S

Velkommen til afdelingen Tunnelering & Gennempresning

Hos Entreprenørfirmaet Østergaard A/S er vi specialister inden for både Tunnelering & Gennempresning i vores fælles speciale NoDig som dækker over flere forskellige udførelsesmetoder.

Tunnelering er en fælles benævnelse for styrbare metoder i større dimensioner og anvendes ofte i de situationer, hvor det ikke er muligt eller hensigtsmæssigt, at foretage udgravning med f.eks. en gravemaskine. Metoden kan med fordel anvendes til krydsning af særlig naturfølsomme områder, vandløb, fjor, fredskov trafikeret veje, banen (Banedanmark & Letbanen m.fl.) samt i byer hvor der ikke ønskes omfattende opgravning af veje og fortov. 

Hos Østergaard A/S er tunnelering opdelt i 2 overordnede metoder: Tunnelering med åben front samt Mikrotunnelering (med lukket front). Metoderne har flere fællestræk som du kan læse mere om på de enkelte sidebeskrivelser. 

Pilotrørsgennempresning er en fælles benævnelse for metoder for direkte itrækning og gennempresning. Pilotrørsgennempresning kan, lige som tunnelering, også opdeles i 2 overordnede metoder. Disse er hhv. pilotrørsboring samt gennempresning af stålrør. Pilotrørsmetoden anvendes til præcisionsføring og gennempresning af fx stålrør og PE-rør i dimensioner fra Ø100 mm til Ø400 mm. Du kan læse mere om metoderne på de enkelte sidebeskrivelse herunder.

Herunder finder du vores NoDig-specialer i afdelingen Tunnelering & Gennempresning

Pipejacking /
Tunnelering med åben front

Læs mere om metoden og anvendelse på denne side

Mikrotunnelering /
Tunnelering med lukket front

Læs mere om metoden og anvendelse på denne side

Pilotrørsboring /
Pilotrørsgennempresning

Læs mere om metoden og anvendelse på denne side

Stålrørsgennempresning

Læs mere om metoden og anvendelse på denne side

Har du spørgsmål til Tunnelering & Gennempresning?

Kontakt afdelingsleder Poul Erik Christensen på pe@oestergaardas.dk eller ring på telefon:

Læs mere om vores gennemførte NoDig projekter

Bliv klogere på vores NoDig metoder

På denne side får du et overblik over specialet NoDig samt de forskellige metoder vi anvender i udførelsen af vores projekter hos Entreprenørfirmaet Østergaard A/S.

Adresse

Sverigesvej 4, 7100 Vejle

Danmark

Ring til os

75 82 34 55

Generelle spørgsmål

mail@oestergaardas.dk

CVR nummer

73381711

Send os en besked

Kontakt os