Entreprenørfirmaet Østergaard A/S

Entreprenørfirmaet Østergaard A/S er grundlagt i 1910. Firmaet har fra starten udført havnebygnings-, brobygnings- og jernbaneprojekter. Fra 1920’erne har firmaet udført de første gennempresnings- og tunneleringsopgaver. I dag består firmaet af en afdeling, der løser traditionelle anlægsopgaver indenfor jord, vej, belægning og afløb samt to afdelinger, der udfører NoDig-arbejder. Disse aktiviteter udfører vi i hele Danmark, Norge og Sverige for både offentlige og private kunder.

Vi har ca. 100 mennesker ansat på vores faciliteter i Vejle og udfører herfra både store og mindre NoDig- samt anlægsopgaver. Siden 2011 har Østergaard A/S været en del af Aarsleff-koncernen.

De traditionelle anlægsopgaver udføres såvel i hoved- som underentreprise over hele landet. Opgavemæssigt løser vi både større og mindre anlægsopgaver og har opnået stor erfaring i løsning af specielt komplicerede kloakerings– og belægningsopgaver i tæt bebyggede områder.

NoDig-specialerne har vi siden starten vedligeholdt og videreudviklet. I dag er vi førende aktør inden for de fleste specialer og udfører NoDig arbejder i hele Danmark og Norden. NoDig-specialerne udføres enten i  underentreprise, i hovedentreprise eller i partnering.

Vi har gennem årene vedligeholdt og udviklet erfaring og kompetence og har derigennem opnået en høj grad af specialisering. Dette har været muligt med en stabil og kompetent stab af nøglemedarbejdere med mange års erfaring såvel på ingeniørsiden som blandt udførende medarbejdere. Det er en tradition hos Østergaard A/S selv at udvikle teknisk udstyr og metoder. Bl.a. er tunneleringsudstyret samt udstyr til pilotrørsmetoden udviklet af os selv.

Vi lægger vægt på og har haft tradition for at løse opgaverne til bygherrens fulde tilfredshed. Kvaliteten er, udover erfaringen og medarbejderne, opnået gennem en grundig planlægning. Bl.a. lægges stor vægt på at basere udførelsen på forundersøgelser, der gennemgås nøje med henblik på at vælge den rigtige metode til den aktuelle opgave. Vi lægger endvidere vægt på samarbejdet mellem bygherre, rådgiver og entreprenør om planlægningen af opgaverne samt at have en tæt dialog gennem udførelsesprocesserne.

Adresse

Sverigesvej 4, 7100 Vejle

Danmark

Ring til os

75 82 34 55

Generelle spørgsmål

mail@oestergaardas.dk

CVR nummer

73381711

Send os en besked

Kontakt os