Byggemodning hos Østergaard

Østergaard anlæg kan varetage alle discipliner, når der byggemodnes, og vi har de seneste år udført en del byggemodninger i samarbejde med projektudviklere, landskabsarkitekter, landinspektører, miljømyndigheder og spildevandsselskaber.

Vi har lang erfaring med vandrette entrepriseskel, hvor vi varetager entreprenøropgaverne for flere entrepriser på samme projekt. Dette betyder, at vi som samarbejdspartner kan hjælpe til optimere arbejdsgangene på flere fronter, herunder på koordinering af tid og ressourcer.

Som partner går vi proaktivt ind i processen og giver gerne vores bud på, om der er optimeringsmuligheder eller relevante forbedringspunkter i projektet.

Hos Østergaard foretager vi byggemodning inden for følgende områder:

 

Brolægning

I forbindelse med kombiopgaver, kloakseparering, byggemodning og forsyningsledninger udfører vi brolægningsarbejder.

Som afslutning på alt anlægsarbejde er belægningen/brolæggerarbejdet som regel det sidste, der udføres, men også ofte det eneste synlige bevis på det udførte arbejde. Det er yderst vigtigt, at også den del af arbejdet bliver udført af kvalificerede medarbejdere med sans for kvalitet og den rigtige finish.

Netop kvalitet og finish bliver sat i højsædet i vores brolæggerafdeling. Samtidig har vi opnået erfaring og ekspertise gennem en mangeårig tradition for udførelse af større og mindre brolægnings- og belægningsarbejder. Vi skal fremhæve, at vi gør en stor indsats for at udføre arbejdet miljørigtigt.

Har du spørgsmål vedr. anlægsarbejde?

Kontakt afdelingsleder Poul Daugaard på pdp@oestergaardas.dk eller ring på telefon:

Læs mere om vores gennemførte anlægsprojekter

Adresse

Sverigesvej 4, 7100 Vejle

Danmark

Ring til os

75 82 34 55

Generelle spørgsmål

mail@oestergaardas.dk

CVR nummer

73381711

Send os en besked

Kontakt os