11-kilometers styret underboring langs landevej fra Hulsig til Skagen

Generelt om projektet

I december måned 2021 startede Østergaard op med endnu et projekt inden for styret underboring, hvor der er lagt ledninger på en 11-kilometers strækning fra Hulsig til Skagen. Det overordnede projekt udgør en samlet strækning på 40 km. fra Frederikshavn til Skagen og har til formål at forsyne Skagboerne med bedre drikkevand.

Projektet udføres for Frederikshavn Forsyning med Trigon A/S som hovedentreprenør. Østergaard forestår de mange styrede underboringer og Uponor leverer og svejser rørene.

Delprojekt på 11 kilometer

Delprojektet på de 11 kilometer blev afsluttet i april 2022 hvor ledningsnettet afslutningsvis er tilkoblet Skagen Vandværk. Østergaard har udført den styrede underboring på den samlede 11 kilometers strækning langs landevejen fra Hulsig til Skagen. Foruden dette har Østergaard foretaget to banekrydsninger, som er udført med foringsrør hvori der er trukket 2 vandledninger i medierør.

Nødvendig tidsplan

Der blev lavet en relativ stram tidsplan for projektet, da vandtilslutningen til Skagen Vandværk skulle foretages inden påsken 2022 som er én af højsæsonerne i Skagen. For at holde denne tidsplan startede vi i hver sin ende af tracéet med den styrede underboring. I den ene ende blev der boret med en Ditch Witch JT100 og i den anden ende foregik arbejdet med en Grundodrill 28N.

Tilslutning til Skagen Vandværk

Afslutningsvis blev der foretaget en vandtilslutning til Skagen Vandværk. Vi har haft et rigtig godt samarbejde med både Uponor, Frederikshavn Forsyning samt med Trigon A/S. Alle parter har fulgt tidsplanen hvilket har betydet, at projektet kunne afsluttes til aftalt tid.

Billeder fra projektet Hulsig-Skagen

Har du spørgsmål vedr. styret underboring?

Kontakt afdelingsleder Jim Skovbæk Valentin på jsv@oestergaardas.dk eller ring på telefon:

Download projektbeskrivelse

Vil du vide mere om vores NoDig metoder?

På denne side finder du en oversigt over vores specialer inden for NoDig metoderne.

Læs mere om vores NoDig styret underborings- tunnelerings- gennempresnings- projekter

Adresse

Sverigesvej 4, 7100 Vejle

Danmark

Ring til os

75 82 34 55

Generelle spørgsmål

mail@oestergaardas.dk

CVR nummer

73381711

Send os en besked

Kontakt os